Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]39 LvL vs Ripper ^^ (40 Sekund)

koks1lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A szczególnie że ten filmik jest z czerwca :] Filmik nie jest jego i nie wiem po co odkopuje to osiągniecie skoro prawie każdy to zna ...

Opublikowano

To ja wstawie jak woj ubije ripka z 30 lvlem chociarz połowa serwa to zna i to nie będzie moje...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Kto napisał że Filmik nie należy do mnie? Dodałem Go tutaj po to aby więcej ludzi go zobaczyło, tak między nami już jest Filmik jak kumpel ubił ripka na 30 lvlu, więc głupie komentarze typu że to nie mój Filmik zachowajcie dla siebie.

Może jakiś dowód ? ss'y z widoczną nazwą serwa ,nick i napis "Dla MPCFORUM" - banał dla Ciebie skoro rzeczywiście jest to Twoja postać.

Opublikowano

Może jakiś dowód ? ss'y z widoczną nazwą serwa ,nick i napis "Dla MPCFORUM" - banał dla Ciebie skoro rzeczywiście jest to Twoja postać.

Wejdz na kanał YT na którym znajduje się ten Filmik, w opisie napisałem wyraźnie że to konto na Forum z którego teraz pisze należy do mnie, tak więc nie zazdrość xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Można wiedzieć po co odświeżasz temat w którym nikt nic nie pisze od 4 miechów?

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...